Merhaba Selam Nasılsınız ?
Çok Teşekkür ederim. Bende çok memnun oldum. Tabi ki bende Fanatik Kobra Takibi izleyicisiyim. Ben Kobra Takibini rtlnow de sayfasından sezonu başladığı zaman her hafta takip ediyorum. Bu sezon unutmayınız 14 Eylül'de başlayacak. Bende yeni sezon bölümlerini heyecanla bekliyorum. Almanca bilmiyorum. Buradan size cevap yazan Elvira Hanım sağ olsun. Bana İngilizce olarak cevap yazıyor. Türkçe yazdığın için ayriyetten teşekkür ederim. Gurbette olan vatandaşlarımızın hasretini sanalda olsa burada anladım.
Ben bir yıldır buradayım. Bu site Kobra Takibinin resmi takipçi sitesidir. Diğerlerine aldanmayınız. Burası tek resmi yerdir. Bu site Kobra Takibinin Yapımcı firması Action Concepte en yakın olan sitedir. Tabi ki Bu sitenin Instagramda , Facebook'ta ve Twitterda'da grup sayfası vardır.Ben sizin Facebook'ta ki açtığınız grup sayfasına bakacağım. Bu arada benim adım Gültekin.
Bu siteden son derece memnunum. Sağ olsunlar eski başkanı Thorsten olsun Elvira Hanım olsun. Daha sonra Elvira hanımın asistanı Marco olsun. Çok iyi insanlardır. Yeni başkan Andreas'tır. Kendisiyle tanışmadım.
Ben sizi buradan ekleyeceğim. İsterseniz sizde beni buradan takip ediniz. Almanca biliyor musun bilmiyorum. Ben yeni sezon başladığında İngilizce olarak bölümleri öğreneceğim. İstersen takipte kalırsın ve sanada bölüm özetlerini aktarırım. Selamlar.
Gültekin